Alles in eigen huis, korte lijnen en experts in het vak.

Door onze ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de juiste oplossing voor uw probleem.

Alles in eigen huis.

Gereedschapmakerij, spuitgieterij en opslag.

Custers Kunststoffen beschikt over alle facetten van het kunststof productieproces. Wij gaan op een meedenkende manier te werk om van uw idee of 3D tekening een prachtig kunststof product te ontwikkelen. Om een lange garantie te kunnen geven op onze matrijzen, produceren wij onze matrijzen enkel van kwaliteitsmaterialen die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Door ons volledig geautomatiseerde, moderne machinepark zijn wij in staat om met deze matrijzen zeer gevarieerde kunststof producten te produceren. Daarnaast kunnen uw producten op verschillende manieren worden afgewerkt, verpakt en op voorraad gehouden, zodat wij op afroep aan u kunnen leveren.

Korte lijnen.

Altijd de juiste persoon aan de lijn.

Custers kunststoffen is opgericht in 1977 en van origine een familiebedrijf. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf en zijn wij blijven geloven in de filosofie achter een familiebedrijf, wat zich uit in: betrokkenheid, 100% inzet en persoonlijk contact met onze klanten. Door deze filosofie handelen wij snel en heeft u altijd contact met de juiste persoon.

Experts in het vak.

Wij deinzen niet terug voor een complexe vraag.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het spuitgieten, kan zelfverzekerd gesteld worden dat wij experts zijn in ons vak. Wij delen dan ook graag onze ervaring en knowhow met u, zodat wij u van een gepast advies kunnen voorzien. Voor zowel de productie van eenvoudige als complexe kunststof producten, kunt u bij Custers Kunststoffen terecht.

Interesse in onze expertise?

Profiteer van onze ervaring en knowhow.

Heeft u concrete ideeën? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een gepast advies. 

Offerte aanvragen