Met geautomatiseerde productie bereiken we hoge kwaliteitsstandaarden tegen scherpe prijzen.

Door ons volledig geautomatiseerde, moderne machinepark zijn wij in staat om zeer gevarieerde kunststof producten te produceren die keer op keer aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen. Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om uw producten op verschillende manieren af te werken, te verpakken en op voorraad te houden zodat wij op afroep aan u kunnen leveren.

Het spuitgietproces.

Volledig geautomatiseerd, modern machinepark.

Wij zijn in staat om kunststof producten in allerlei vormen, maten, materialen en kleuren te spuitgieten. Wij kunnen kunststof producten van 0.2 tot 380 gram spuitgieten. Of het nu om eenvoudige of complexe producten gaat, wij garanderen altijd een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Om dit mogelijk te maken beschikken wij over een compleet en modern machinepark, volledig geautomatiseerd en 24/7 beschikbaar om aan de productiewensen van onze klanten te voldoen.

Opslag & Distributie.

Geniet van 'just in time' leveringen, handzaam verpakt.

Bij Custers Kunststoffen heeft u de mogelijkheid om producten op te slaan. Op deze manier kunt u grote producties draaien en op afroep bijvoorbeeld 1 pallet laten leveren. Wij kunnen uw producten dan snel leveren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw voorraadbeheer. Daarnaast bieden wij onze klanten een inpakservice aan, waarbij kunststof producten handzaam worden verpakt, bedrukt en bestickerd in de door u gewenste hoeveelheden. Elk gewenste verpakkingsmateriaal is mogelijk. Kortom, geen zorgen over de verpakking, distributie en opslag van uw kunststof producten.

Productafwerking.

Wij gaan verder dan alleen spuitgieten.

Mede door ons meedenkend vermogen hebben wij in de loop der jaren verschillende technieken in de hand genomen om onze klanten beter van dienst te zijn. Zo beschikken wij over een tampondrukmachine om kunststof producten te voorzien van een onuitwisbare en watervaste bedrukking. Ook kunnen producten worden voorzien van een inmould label. Bij deze techniek wordt er vooraf een label in de matrijs gelegd, waarna deze wordt gevuld met kunststof zodat een gelabeld product ontstaat. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om kunststofproducten te assembleren tot halffabricaten of eindproduct. 

 

Door ons ontwikkelde kunststof producten

Alles in eigen huis

Custers Kunststoffen beschikt over alle facetten van het kunststof productieproces. Wij gaan op een meedenkende manier te werk om van uw idee of 3D tekening een prachtig kunststof product te ontwikkelen.

Lees meer

Korte communicatielijn

Custers kunststoffen is opgericht in 1977 en van origine een familiebedrijf. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf en zijn wij blijven geloven in de filosofie achter een familiebedrijf.

Lees meer

Expert in het vak

Met meer dan 30 jaar ervaring in het spuitgieten, kan zelfverzekerd gesteld worden dat wij experts zijn in ons vak. Wij delen dan ook graag onze ervaring en knowhow met u, zodat wij u van een gepast advies kunnen voorzien.

Lees meer