Productie van matrijzen in eigen huis.

Of u nu slechts een schets, een idee of een uitgewerkte 3D tekening heeft, Custers Kunststoffen vertaalt het naar een spuitgietbaar kunststof product en vervaardigd daarnaast een kwaliteitsmatrijs voor u. Zowel voor producties van duizend of miljoenen stuks, een complex of een eenvoudig product, met behulp van onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers zijn wij in staat om ieder vraagstuk voor u te beantwoorden. 

Productontwikkeling.

Voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Bij Custers Kunststoffen staan wij altijd klaar om met een perfecte oplossing te komen voor uw kunststof vraagstuk. Wij denken graag mee in de juiste oplossing en geven u gepast advies over bijvoorbeeld spuitgietbaarheid, het te gebruiken materiaal of de wanddikte van uw product. Daarnaast houden wij de relatie tussen productontwerp en matrijsconstructie nauwlettend in de gaten, wat in veel gevallen resulteert tot kostenverlagende oplossingen. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw idee of tekening resulteert in een kwalitatief en kosten efficiënt kunststof product.

Ontwikkeling en onderhoud van matrijzen.

Van 3D tekening naar een kwalitatief hoogwaardige matrijs.

Bij de productie van een kunststof product hoort de juiste matrijs. Wij ontwikkelen matrijzen enkel van de beste materialen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. De ontwikkeling vindt plaats in eigen huis, waardoor een korte doorlooptijd en scherpe prijzen gegarandeerd kunnen worden. Op deze manier kunnen wij snel en flexibel handelen bij onderhoud of aanpassingen aan de matrijs. Door onze jarenlange ervaring en deskundige werknemers zijn wij in staat om de meest complexe matrijzen te vervaardigen. Dus voor zowel eenvoudige als complexe vraagstukken kunt u bij Custers Kunststoffen terecht.

Matrijzenopslag.

Veilige opslag en geen zorgen over transport.

Custers Kunststoffen staat garant voor een veilige opslag van uw matrijzen. Hiervoor hebben wij een losstaande en brandwerende opslagruimte gebouwd, waar de matrijzen van onze klanten veilig opgeborgen worden. Door deze faciliteiten hoeft uw kostbare matrijs niet vervoerd te worden voor onderhoud, productie of opslag. Dit bespaart u naast alle moeite ook kosten en beperkt het risico op beschadiging. Uw matrijs is dus in veilige handen en u heeft er geen omkijken meer naar.

Door ons ontwikkelde matrijzen

Alles in eigen huis

Custers Kunststoffen beschikt over alle facetten van het kunststof productieproces. Wij gaan op een meedenkende manier te werk om van uw idee of 3D tekening een prachtig kunststof product te ontwikkelen.

Lees meer

Korte communicatielijn

Custers kunststoffen is opgericht in 1977 en van origine een familiebedrijf. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf en zijn wij blijven geloven in de filosofie achter een familiebedrijf.

Lees meer

Expert in het vak

Met meer dan 30 jaar ervaring in het spuitgieten, kan zelfverzekerd gesteld worden dat wij experts zijn in ons vak. Wij delen dan ook graag onze ervaring en knowhow met u, zodat wij u van een gepast advies kunnen voorzien.

Lees meer