Productie van matrijzen in eigen huis.

Of u nu slechts een schets, een idee of een uitgewerkte 3D tekening heeft, Custers Kunststoffen vertaalt het naar een spuitgietbaar kunststof product en vervaardigd daarnaast een kwaliteitsmatrijs voor u. Zowel voor producties van duizend of miljoenen stuks, een complex of een eenvoudig product, met behulp van onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers zijn wij in staat om ieder vraagstuk voor u te beantwoorden.

3D printen

Van tekening naar mechanische test

Bij Custers Kunststoffen hebben we de mogelijkheid om een 3D print te maken. Vanuit een technische tekening printen wij een product waardoor we het mechanisch kunnen testen. Normaal gesproken zou het een aantal weken duren voor we het prototype binnen hebben, maar nu met onze 3D printer hebben we het product binnen één aantal uur al in onze handen.

Matrijzenopslag.

Veilige opslag en geen zorgen over transport.

Custers Kunststoffen staat garant voor een veilige opslag van uw matrijzen. Hiervoor hebben wij een losstaande en brandwerende opslagruimte gebouwd, waar de matrijzen van onze klanten veilig opgeborgen worden. Door deze faciliteiten hoeft uw kostbare matrijs niet vervoerd te worden voor onderhoud, productie of opslag. Dit bespaart u naast alle moeite ook kosten en beperkt het risico op beschadiging. Uw matrijs is dus in veilige handen en u heeft er geen omkijken meer naar.

Door ons ontwikkelde matrijzen